Brain Activity Training

Om het hoofd er altijd bij te houden

Over mezelf

Lita

Door toeval ben ik in aanraking gekomen met neurofeedback. Ik had al verschillende certificaten in andere therapieën gehaald, kinderpsychologie en basispsychologie gedaan, en ben tevens gediplomeerd in de bedrijfspsychologie.

In het bedrijfsleven kom je veel stress tegen en door stress ontstaan veel klachten. Op die manier heb ik eerst kennis gemaakt met deze manier van behandelen van stress.
Maar al snel bleek dat er veel meer klachten met deze therapie konden worden verlicht of zelfs worden verholpen.
Ik heb daarna mijn opleiding gedaan bij Neurotherapiecentrum in Hilversum, en heb ook cursus gevolgd bij Marty Wuttke zelf.

Ik heb zelf door een ongeval schade opgelopen in de vorm van o.a. concentratiestoornissen, en ben daarvoor ook onder behandeling geweest met neurofeedback, met een goed resultaat.

Ik werk bij de cliënten thuis, het enige waar de cliënt dan voor moet zorgen is een rustig tijdstip, een geaarde contactdoos binnen een afstand van drie meter, een lege keukentafel en twee stoelen waar je ontspannen op kunt zitten. Dit is vrijwel bij iedereen aanwezig.
Voor verdere informatie kunt u terecht bij:
Lita Ponsen
Archimedesweg 48
8451 BE Oudeschoot (gem. Heerenveen, Friesland)
0513 - 632 542 of 06 - 24 28 63 98.

Bij geen gehoor graag even inspreken op de voice-mail, met achterlating van uw telefoonnummer.

Ik ben aangesloten bij De Nederlandse Federatie Gezondheidzorg:
Mijn opleiding heb ik gevolgd via PAINT, Professional Association for Integrated Neurofeedback Therapie, die zorg draagt voor de kwaliteit van de apparatuur, opleiding, training en nascholing, naar de standaard van de Biofeedback Organisation of Europe (BFE) en de Biofeedback Certifiction Institute of America (BCIA).

Voor een enkeling heb ik nog plaats als proefpersoon, zij krijgen dan korting.

© 2012, Lita Ponsen.